Ratings and Recommendations by outbrain

16/5/08

Blaueta la Terra


Pàgina web creada en Flash que té com objectiu que els nins coneguin la necessitat de tenir cura del nostre planeta. En anglès i en català. Planteja una introducció al i a l'anglès per a Cicle inicial. A partir d'un conte i altres activitats pretén sensibilitzar els nins sobre el problema creixent de la contaminació i els seus efectes negatius sobre el planeta. L'activitat es planteja per a realitzar-la a classe.

15/5/08

Som el que fem


We Are What We Do

Què demanaries que fessin a un milió de persones per tal de canviar el món? Projecte que planteja aquesta pregunta als joves sota la premissa "petites accions x gran quantitat de gent = GRAN CANVI". Aquest recurs ensenya als joves no només a cercar guanyar, si no cercar canviar les coses. http://www.smallactionsbigchange.org.uk/

Bloc sobre el dia a dia d'una expedició científica a l'Àrtic


Carles Pedrós Alió , de l' Institut de Ciències el Mar (ICM) de Barcelona ( http://www.icm.csic.es/), estarà 6 setmanes a bord del trencaglaç canadenc Amudsen. El bloc Recerca en acció segueix l'estada de Pedrós a l'Àrtic a través d'un bloc ('Diari de Recerca'), on fins el dia 5 de juny de 2008 tothom podrà seguir les vivències científiques i humanes de l'expedició, tant a través dels textos com a través de fotografies i vídeos.

Grans d'arena: un meravellós secret de la natura



La revista Scientific American ha publicat en un dels seus darrers números un article centrat en les fotografies de grans d'arena fetes per Gary Grenberg. Per a més informació visiteu la pàgina:http://www.sciam.com/slideshow.cfm?id=a-grain-of-sand-natures-secret-wonder

14/5/08

Blog del CREAib


Inaugurem el blog del Centre de Recursos d'Educació Ambiental de les Illes Balears CREAib, esperem que la informació que us oferim sigui del vostre interès.