Ratings and Recommendations by outbrain

13/6/08

Nova web social sobre medi ambient a la xarxa

Earth Newshire és una web social per a persones interessades en les ciències ambientals, l'ecologia, i la conservació per tal de contactar amb altres persones i compartir informació. La web contñe fòrums de temàtica general però també permet crear grups de discusió especialitzats.


http://www.earthnewswire.com/

MEERA: Avaluació de programes d'educació ambiental





MEERA (My Environmental Education Evaluation Resource Assistant) és una eina lliure disponible online per a educadors per ajudar en l'avaluació de la qualitat dels seus programes educatius.

Aquesta eina fou creada per la Universitat de Michigan com a resposta a la necessitat creixent de demostrar els èxits dels programes davant les entitats responsables. MEERA ha estat creat en col·laboració amb la US Environmental Protection Agency i el US Forest Service.

Aquesta eina ajuda als educadors a triar un sistema adequat d'avaluació i proposa una guia pas a pas de tot el procés, a més inclou avaluacions per tenir com a model.

12/6/08

Bones pràctiques de cara a la conservació de la mar

La web de The Ocean Project llista una sèrie de recomanacions per tal d'evitar l'impacte que suposa la nostra activitat la mar

11/6/08

Ciudad ciclista: un bloc dedicat a les ciclistes de ciutat


Aquest és un bloc creat pel col·lectiu Ciclistas urbanos que presenta la realitat dels ciclistes a diferents ciutats del món, notícies curioses, recomanacions per a circular per la ciutat...

Ciudad ciclista

Entrevista a Jeb Brugmann, estratega urbà i pare de l'Agenda 21

“Barcelona és una ciutat estratègica desenvolupada sota els conceptes d’igualtat, justícia i sostenibilitat ”

L'aigua en joc

"L'aigua en joc" és un programa documental centrat en la qüestió de l'aigua a Catalunya. El programa, presentat per Tomàs Molina, s'ha gravat en diferents localitzacions de tot Catalunya i ha tingut la participació d'un bon nombre d'especialistes i testimonis que aporten el seu punt de vista sobre el problema de l'aigua i dels seus usos a Catalunya.

Edu3.cat

10/6/08

Aquí reciclem

NOU BLOG: AQUÍ RECICLEM

Com que la tasca de reciclar a vegades pot ser una odissea, des d'aquest bloc han decidit fer un recull de tècniques i sistemes que ens hem enginyat tots per tal de poder engegar un sistema de reciclatge a casa, a la nostra feina... un bon recurs per veure com han solucionat els problemes que ens trobem nosaltres, altres persones que ja s'hi han trobat abans.

http://www.aquireciclem.cat/