Ratings and Recommendations by outbrain

8/10/10

4t Concurs Internacional Online de Curtmetratges pel Consum Responsable



ECODES i la Dirección General de Consumo del Govern d'Aragó organitzen aquest concurs amb l'objectiu de difondre els valors de la sostenibilitat, entesa como la conjunció de la protecció del territori i del medi ambient i el desenvolupament social i econòmic de la societat que habita aquest territori.

La data límit per a l'entrega dels treballs és el proper 31 d'octubre.

Aquest any la temàtica específica és el consum responsable entès com a conjunt d'accions que intenta trobar solucions viables als desequilibris - socials i ambientals - mitjançant una conducta més responsable de tots plegats.

L'únic requisit per a participar en el concurs és ser major d'edat.

Els treballs de vídeo o animació han de ser creats en format digital. La mida final de l'arxiu ha de tenir entre un mínim de 5 MB i un màxim de 10 MB, i amb un ample de 320 px. Els curtmetratges no podran tenir una duració superior a 90 segons. Els formats admesos són:WMV, MPG i FLV. En el cas dels curts amb so parlat s'usarà espanyol. Els treballs hauran d'anar acompanyats del full d'inscripció .

El jurat farà una preselecció de 10 treballs que s'exposaran a la web i podran ser votats online mitjançant votació pública, els tres treballs més votats de cada categoria seran valorats pel jurat, que triarà els guanyadors. El jurat atorgarà un úni premi de 2.000 € al guanyador.

Per a més informació, bases del concurs i altres informacions, consulteu la següent adreça:
www.consumoresponsable.org/concursoconsumo