Ratings and Recommendations by outbrain

16/7/08

En Tomeu el ferreret: nou conte de la Fundación Biodiversidad




La Fundación Biodiversidad ha publicat a la seva pàgina web dos contes nous a la secció Biodíver. Aquests contes narren la història de dos espècies en perill d'extinció: En Tomeu, el ferreret i la Lola la lloba. És una forma d'acostar el públic infantil als animals que es troben en perill d'extinció.

Exposició virtual: de uva a vino





La Biblioteca Central del Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino ha inaugurat una exposició dedicada al vi: De uva a vino.

A aquesta exposició hi trobem informació sobre l'origen i el procés de l'elaboració del vi. Per a aprofundir en el tema , a més, ens aconsella documents que tenen a la seva biblioteca relacionades amb la matèria i recursos electrònics que ens poden ser útils.


14/7/08

Exposició: El medi ambient a Menorca




Divendres passat es va obrir al públic "El medi ambient de Menorca", una exposició que podrà ser visitada fins al dia 20 de setembre al Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries.

El Medi Ambient de Menorca fa una breu passada per aquells aspectes ambientals a l'illa, tant de valors naturals com d'activitat humana, i la seva repercussió, que l'han feta mereixedora de la declaració de Reserva de la Biosfera. Investigar, descobrir, habitar i estimar és el fil conductor d'una presentació que conté, entre d'altres, la geologia i la fauna i flora de Menorca, el seu paisatge, les races autòctones, la pressió humana, l'aigua, l'energia, els residus i el transport.