Ratings and Recommendations by outbrain

19/12/08

Seguim parlant de consum (3)


Diane MacEachern (Detroit, Michigan, 1952), escriptora i activista ambiental, ha escrit enguany el llibre "Big green purse" (La gran bossa verda).En aquest llibre encoratja les dones a utilitzar el seu poder de consum per protegir el medi ambient i a elles mateixes. Transmet un missatge simple però revolucionari: Si les dones canvien la forma de gastar els diners, poden ajudar a resoldre la crisi mundial - a la vegada que es protegeixen a si mateixes i les seves famílies. I perquè les dones? Perquè són les que gasten 0'85$ de cada dòlar del mercat mundial.

En el blog de MacEachern hi podem trobar informació molt útil per ser conscients del que suposen les nostres decisions dia a dia i anar fent cada vegada la nostra vida quotidiana més sostenible.




18/12/08

Ara ve Nadal: Parlem de consum (2)

L'Aguait és un programa de Televisió de Mallorca que vol ser com un aguait, una finestra oberta al medi ambient i la natura de Mallorca. El programa, de mitja hora de durada i presentat per Glòria Franquet, consta de tres reportatges, a més de notícies, consells i una secció oberta a les fotografies que enviaran els telespectadors sobre la natura de l’Illa i també de denúncia de problemes ambientals.

En el programa de dia 15 de desembre de 2008, hi apareix un reportatge sobre el consum responsable centrat en aconseguir fer les festes d'aquest Nadal més sostenible.

A més des del CREAib, podeu consultar la Guia de Recursos Temàtica de Consum Responsable, que recull informació sobre la temàtica adreçada a diferents públics. Es tracta d'una selecció de recursos de qualitat d'informació sobre consum responsable, estructurada per tipus de públic a qui va dirigida la informació i per la profunditat amb que es tracta la informació.