Ratings and Recommendations by outbrain

23/5/12

Dia Europeu dels Parcs Naturals


Demà, 24 de maig, celebram el Dia Europeu dels Parcs Naturals, aquesta data es celebra a tot el continent per commemorar la creació dels primers parcs naturals a Suècia aquest mateix dia del 1909. Un espai natural protegit són les zones terrestres i marines de les Illes Balears declarades com a tals en la forma prevista a la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO), atenent la seva representativitat, singularitat, fragilitat o interès dels seus elements o sistemes naturals.

Per commemorar la data Europarc (Federació organitzadora de la celebració), ha trial com a lema Reconectar les persones amb la natura, amb la intenció de crear un pont d'unió entre les persones -sobretot amb la gent jove-  i el medi natural, i que a través dels treballadors d'aquestes àrees protegides s'explique als visitants, els valors i beneficis que ens pot donar la natura.


Dins les Illes Balears podem trobar els següents espais naturals protegits:




www.balearsculturaltour.net
El CREAib, s'ha volgut sumar a aquesta celebració i ha preparat un recull de llibres sobre història, guies de passeig, quaderns per escolars o publicacions fotogràfiques, per donar a conèixer els nostres Parcs i espais naturals. Us anima'm a que feu una ullada i si voleu cap informació, posseu-vos en contacte a través de crea@dgcc.caib.es.

22/5/12

Activitats Día Mundial del Medi Ambient 2012

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, el CREAib ha preparat una activitat per als més menuts, des de fa uns dies un arbre s'ha colat a les nostres instal·lacions, però el pobre està molt pelat, i ens ha demanat si el podem ajudar a donar-li vida i que les fulles i els animals tornen a omplir les seues branques de nou. Així que convidem a tots els nins i nines a que s'apropen al nostre centre per pintar una fulla, un caragol o un ocell i aferrar-lo al nostre arbre per a que es posi content. Us esperam!