Ratings and Recommendations by outbrain

13/10/10

Publicació sobre salut i hàbits alimentaris per a estudiants de secundària: Dinem? Avui cuino jo!



Juntament amb l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, la Fundació Alícia (Entitat on cuiners i científics treballen coze a colze dedicats a la innovació tecnològica en cuina i la difusió del patrimoni agroalimentari i gastronòmic amb l’objectiu de promoure la bona alimentació) ha publicat un material educatiu adreçat a alumnes de secundària, per tal d'oferir -d'una forma lúdica i desenfadada- solucions culinàries per als més joves.

Dinem?, avui cuino jo, és una publicació publicada amb motiu de la celebració de l’Any de l’Alimentació, la Cuina i la Gastronomia (2008), i vol animar els joves a cuinar. Pretén proporcionar als nois i noies recursos, idees i interès per la cuina, a partir de la necessitat de fer-se un dinar ràpid, saludable, original i al seu gust.

Els i les joves d'entre 14 i 18 anys [alumnes de 2n cicle d'ESO i de secundària post-obligatòria] són l'objectiu principal d'aquesta campanya, per ajudar-los i animar-los a cuinar dinar bo i saludable, i que sigui alhora fàcil i ràpid d’elaborar, d’acord amb les seves necessitats.

FONT: Fundació Alícia