Ratings and Recommendations by outbrain

30/5/08

Ecoart de Chris Jordan

Aquest vídeo presentat per Chris Jordan qe ens permet fer pensar sobre la possibilitat de consumir menys i ajudar preservar el medi ambient. Què suposa canviar cada dos per tres els nostres aparells electrònics? Caldria reflexionar sobre el què se'n fa dels "aparells vells".

29/5/08

Jornada Familiar: Els insectes de l'Albufera




A càrrec de l'Equip del TAIB. Dissabte 31 de maig.
Destinataris: famílies i públic general
Lloc: Parc Natural de S'Albufera (Sa Roca)
Horari:
de 10:00 a 13:00
Places:
15 persones
Inscripcions:
971 892 250. Cal inscripció prèvia.


26/5/08

Què hi ha als nostres jardins?


Aquesta web ofereix una guia de la fauna dels jardins de casa nostra (la guia està centrada en el Regne Unit però és aplicable en certs aspectes a la nostra realitat). Destaca tots els animals que ens criden l'atenció dels nostres jardins: abelles, papallones, ratpenats. A més introdueix informació sobre com atreure la fauna als nostres jardins mitjançant la preparació de "cases per a la fauna".

Xarxa de Pobles pel Clima

El Govern de les Illes Balears, juntament amb el Consell Insular de Mallorca posa en marxa una iniciativa denominada “Xarxa de Pobles pel Clima”, està emmarcada dins el Pla d'Acció contra el Canvi Climàtic que contempla l'inici de polítiques actives en matèria de prevenció i lluita contra el canvi climàtic a escala insular. A més, pretén aconseguir la disminució de les emissions de gasos d'efecte hivernacle, i incorporar-lo a totes les planificacions actuals i futures per part de l'Executiu i les administracions locals.

Link a la notícia