Ratings and Recommendations by outbrain

19/2/10

Sons de la Natura: Carlos de Hita

El Sonido de la Naturaleza és una web dedicada a la natura. Carlos de Hita, tècnic de so de la natura, plasma els sons de les muntanyes, mars, rierols i praderies del nostre entorn. Cada divendres penja un nou enregistrament al seu blog que podem escoltar quan volguem a la secció d'arxiu.

Carlos de Hita, surt al camp equipat amb un sofisticat equip de so a la motxilla i un micròfon ben gros a la ma, i, encara que vagi tan carregat, aconsegueix passar desapercebut quan camina per la natura. D'aquesta manera aconsegueix sorprendre els ocells en ple cant o els zels dels mamífers més amagats.

Us animem a escoltar les seves gravacions que us poden ser útils per plasmar infinitat de paisatges i situacions de la vida animal.


Al CREAib, hi pots trobar la següent publicació relacionada:

Archipiélago de Cabrera [enregistrament sonor] : Parque Nacional / grabaciones, edición sonora y textos: Carlos de Hita ; ilustración: Manuel Varela

18/2/10

Gadgets cada vegada més ecològics

Potser no us hi heu fixat, però cada vegada apareixen més gagdgets i dispositius que pretenen millorar les condicions del planeta amb els nostres petits gestos de cada dia.

A mode de resposta a aquest augment, le proper 25 de febrer tindrà lloc la Greener Gadgets Conference, una conferència que pretén reflexionar sobre l'estat actual de l'electrònica de consum i la necessitat de fer-la més "verda" i "ecològica".

És cert que aquesta inquietud fa temps que ronda pel cap d'algunes companyies que ja comencen a fer petites coses però encara queda un llarg camí per arribar a una realitat ideal de gadgets reciclats i reciclables 100%. Aquesta conferència el que pretén és incentivar en aquesta direcció a tots els implicats en la cadena de producció: dissenyadors, premsa, indústria... Us animem a seguir-la!

Cada any convoquen un concurs de gadgets ecològics que és interessant tenir en compte per a un futur immediat. Enguany han seleccionat 18 finalistes força curiosos...

17/2/10

Exposició dels còmics participants al Concurs de Còmic Jove sobre Mobilitat Sostenible

Fins el mes de març es podrà veure a l'Estació Intermodal de Palma, l'exposició dels còmics participants al Concurs de còmic jove sobre mobilitat sostenible organitzat per la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat i el GOB.

Aprofiteu per anar-la a veure!

16/2/10

Entrevista a Félix Rodríguez de la Fuente a "Horizontes" (1977)

Ramón Sánchez- Ocaña entrevista a Félix Rodríguez de la Fuente el 1977 al programa "Horizontes".

15/2/10

Calendari de l'exposició CO2 i Canvi Climàtic del Govern de les Illes Balears



L'Exposició CO2 i Canvi Climàtic realitzada per un grup de científics de l'Institut Nacional del Carbó (INCAR) d'Oviedo per transmetre la importància del canvi en els nostres patrons de consum, fomentant hàbits responsables, com l'estalvi d'energia, la utilització del transport públic, l'ús responsable de recursos com l'aigua o la gestió adequada dels residus en els nostres habitatges.

La mostra recorrerà diversos municipis de les Illes des del mes de gener fins el mes de març de 2010. Pots descarregar aquí el calendari de l'exposició itinerant. A més, pots gaudir del llibre on s’explica tot el que podràs veure a l’exposició: Part 1 i Part 2.

CALENDARI

ARIANY
Lloc: Casal de Cultura Son Ciurana. Carrer Sol, 12. Ariany (Mallorca)
Dies d’exposició: Del 15 fins al 23 de febrer de 2010

UIB
Presentació: Dia 24 de febrer a les 12 h a càrreg de la Dra. Monserrat Casas, rectora de la UIB
Lloc: UIB. Edifici Jovellanos. Ctra. de Valldemossa km. 7.5 Palma (Mallorca)
Dies d’exposició: Del 23 de febrer fins al 8 de març de 2010

ESPORLES
Lloc: IES Josep Font i Trias. Punta de Son Quint s/n. Esporles (Mallorca)
Dies d’exposició: Del 8 fins al 18 de març de 2010
Lloc: Centre d’Interpretació de Cabrera. Colònia de Sant Jordi (Mallorca)
Dies d’exposició: Del 18 fins al 31 de març de 2010