Ratings and Recommendations by outbrain

19/10/11

Centre d’Interpretació i Educació Ambiental de l’Ametla de Palla

Fa unes setmanes a Carrícola (València) es va realitzar l'Aplec Ecologista, en ell es va poder escoltar la conferència del prestigiós economista Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, així com ponències el president de la Federació Espanyola d’Associacions Ambientals, Javier Mansergas, que parlà de “L’educació ambiental com a eina de futur” o el biòleg i polític Carles Arnal, que donà la seua visió de “l’Evolució del moviment ecologista al País Valencià” i que obri un intens debat al voltant de l’excés intervencionista a què es sotmet el bosc. L'Aplec es va completar amb excursions, taules rodones, activitats infantils paral•leles a les ponències i degustacions de menjar ecològic.

L'edifici que va reunir la majoria de les activitats es L'Ametlla de Palla, un Centre d'educació ambiental a les faldes del Benicadell,  un lloc on adquirir coneixements per viure de forma sostenible. Es tracta d'un projecte molt interessant que ha dut endavant CEVA (Coordinadora Ecologista de la Vall d'Albaida) on es vol oferir una reflexió lúdica i crítica sobre les relacions home-medi natural, promoure el turisme rural responsable i potenciar una via econòmica sostenible per als àmbits rurals. Inclús per construir l'edifici s'han usat les tècniques d'obra tradicional com la pedra, la palla i la fusta.

Us convidem a que feu una ullada a aquest projecte tant interessant dins l'educació ambiental:




Exposició "Un mar de química"

L'exposició "Un mar de química" que es pot veure a l'edifici Can Salas-Sa Petrolera, ha estat prorrogada uns dies més, així que si encara no has pogut venir a veure-la, encara estàs a temps.
El material expositiu fa un recorregut per diversos aspectes de la química marina on es podrà aprofundir en les característiques químiques del medi marí, els bacteris i la química, la Posidònia com a mesurador de contaminants o la problemàtica de l'estudi de la química marina. 

18/10/11

Exposició a Sa Petrolera: "100 boscos de la penísula ibèrica"

Cartell de l'exposició
Coincidint amb l'Any Internacional dels Boscos, l'equipament d'Educació Ambiental ha programat l'exposició "100 Boscos de la Península Ibèrica" de Kaiko fotògraf. Romandrà oberta de dilluns a dissabte de 9 a 19 hores des d'avui fins el pròxim 19 de novembre. Edifici Can Salas-Sa Petrolera (Portitxol).

L'exposició és un recull de fotografies d'aquells boscos més representatius de la península ibèrica. 

Aquí podeu consultar la web d'en Kaiko fotògraf 

Esperem us agrade!!!