Ratings and Recommendations by outbrain

24/4/09

Joc: El cant dels ocells



Reconeix els cants dels ocells

Recerca en Acció dins la seva campanya Viatgers de Primavera ha dissenyat una aplicació interactiva que us ensenya a distingir les principals espècies d'aus. Aquest joc interactiu presenta 10 espècies d'ocell molt comunes a casa nostra. Passant el ratolí per damunt les imatges podras escoltar el so de cadascun dels ocells i per a oïdes més acostumades pots jugar a endevinar a quin ocell pertany cada so...

Font: Monverd

21/4/09

Guia de consum responsable de peix


Estem acostumats a sentir notícies sobre com la sobreexplotació de recursos pesquers està ocasionant la disminució o, fins i tot el col·lapse d'algunes espècies, a la majoria de caladors del món. A més, quan anem a uns grans magatzems, no sempre sabem si les espècies que consumirem estan o no en perill.
La nostra obligació i el nostre dret com a consumidors consienciats és saber: la denominació de les espècies que volem comprar, si estem comprant les talles adequades i l'origen de les espècies que comprem (és a dir, el calador on han estat pescades). WWF ha publicat una Guia de consum responsable de peix que ens orienta sobre quines espècies és més recomanable consumir que altres en funció de l'estat de les seves poblacions.

FONT: GGA IES Galiana

20/4/09

Rastrejadors del clima a TV3

Al canal Educatiu Ed3.cat, hi podem trobar la sèrie "Rastrejadors del Clima", emesa dins l'espai "El medi ambient".
El clima canvia i això afecta les condicions de vida de moltes espècies animals. Els seus hàbitats s'alteren o els costa més trobar menjar. Però els problemes que se'ls presenten són un crit d'alerta per a l'espècie humana. Per això, l'ONG WWF i la Comissió Europea han triat trenta-cinc espècies a les quals han anomenat "climate trackers", "rastrejadors del clima".

En aquesta campanya, el mateix animal ens explica què li passa i ens demana que actuem de seguida.

Per ells i per nosaltres, és el moment d'actuar.


Libèl·lula i Blauet


Edu3.cat



Ós polar i guineu de l'Àrtic



Edu3.cat



Caiman, tortuga verda i tortuga llaüt



Edu3.cat


Tigre de Bengala, orangutan i lleopard de la neu


Edu3.cat


Cornella negra, cucut i gall fer



Edu3.cat