Ratings and Recommendations by outbrain

25/3/13

Inauguració de l'exposició MACROMALASPINA2010 i xerrada

Demà, 26 de març, a les 18h s'inaugura a l'edifici Can Salas-sa Petrolera l'exposició de macrofotografia MACROMALASPINA2010: Éssers de l'Oceà.

La directora general de Medi Natural, Educació ambiental i Canvi Climàtic, Sra. Neus Lliteras Reche, inaugurarà l'exposició junt a la directora de l'IMEDEA (CSIC-UIB) Beatriz Morales Nin. La mostra de fotografia es podrà visitar fins a finals de juny de 2013.

Després de la visita, a les 18:20h Paloma Carrillo de Barnús (Gestora del projecte Malaspina2010, IMEDEA CSIC-UIB) oferirà la xerrada “*Malaspina 2010: un viatge científic al voltant del món. Canvi global i exploració de l'oceà”. Aforament màx. 40 pers.

Entrada gratuïta. 

Horari visita: Dilluns-Divendres: 09:00h-15:00h/16:30h-19:30h. Dissabte: 10:00h-15:00h.

Crònica del taller "L’aigua és la teva amiga"


El passat  dissabte, 23 de març, es va realitzar al CREAib el taller L’aigua és la teva amiga amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua. Una activitat dirigida als més petits on, començant amb la història d'una gota d’aigua perduda, varem conèixer  molts de llocs on l’aigua hi és present, el cicle hidrològic (damunt el qual els infants varen dibuixar un mural)  i les mesures d’estalvi a l’àmbit domèstic. 


Els infants varen tenir l’oportunitat de tocar i veure els tres estats de l’aigua, mitjançant bombolles d’aigua, glaçons i aigua líquida.  Finalment, com a premi per la seva participació, varen rebre un diploma i punts de llibre.


 A més, petits i grans varen poder consultar molta bibliografia sobre aigua disponible a la biblioteca. En resum, va ser una activitat on tant nins com grans s´ho varen passar d´allò més bé i a més varem aprendre la importància de l´aigua per viure.



Aquest taller s´emmarca dins el projecte d´activitats dinamitzadores del CREAib.