Ratings and Recommendations by outbrain

21/11/12

Exposició i xerrada a Can Salas-sa Petrolera

L'Instituto Mediterráneo de Estudios Avanzados (IMEDEA) ha organitzat a les instal·lacions de l'edifici Can Sales-sa Petrolera (Portitxol, Palma) una exposició que arreplega les fotos guanyadores del 2n i 3r "Concurs de Fotografia Científica" de l'Asociación Nacional de Estudiantes e Investigadores S.XXI (ANEI), en total es mostren 20 murals fotogràfics amb imatges sobre els projectes d'investigació d'estudiants de ciències d'àmbit nacional i internacional.

"Depredador total", Miguel Cabanellas


Per altra banda també hi ha preparada una xerrada de Miguel Cabanelles, guanyador del 3r Premi del concurs fotogràfic d'ANEI S. XXI, i que parlarà sobre Els secrets del Calamar de Potera (loligo vulgaris).

Tant la inauguració de la exposició com la xerrada tindran lloc demà dijous 22 de novembre a les 18:30. L'exposició romandrà oberta fins 20 de desembre.

Aquestes activitats, s'inclouen dins la Setmana de la Ciència i la Tecnologia 2012




Font de la notícia:
http://imedea.uib-csic.es/noticias.php?nid=MTIyOQ==

L'Aula de la Mar a IB3

Ahir el CREAib i l'Aula de Mar va rebre la visita d'uns al·lots que van recórrer les instal·lacions del centre i van participar a una activitat per conèixer amb més profunditat la mar, són joves que posteriorment podran treballarar netejant el litoral de les Illes.


Ib3 també va acompanyar aquests al·lots durant la visita, aquí us deixem la notícia que aparegué als informatius d'ahir al migdia: