Ratings and Recommendations by outbrain

10/6/09

TALLERS D'ASTRONOMIA PER A NINS

El Museu Balear de Ciències Naturals organitza al llarg d'aquest mes una sèrie de tallers i cursos relacionats amb l'astronomia:

CONSTRUINT MAPES

Taller familiar d'astronomia per a nins de 9 a 12 anys.
Construcció d'un planisferi terrestre per a identificar les estrelles i constel·lacions més importants de les diferents estacions de l'any.
PLACES LIMITADES!
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA!
divendres, 26/ juny / 2009
Hora: 09:30 - 12:30
LLoc: Museu Balear de Ciències Naturals


LLEGENDES DEL CEL

Taller familiar d'astronomia per a nins de 6 a 9 anys.
Una mirada al cel, amb les estrelles, els planetes i la lluna i una especial atenció a les constel·lacions. Els nins construiran els seus personatges els quals es comparen amb les llegendes que varen inventar els homes de l'antiguitat. Contes plens de màgia i imaginació.
PLACES LIMITADES!!CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA!!
Data:
divendres, 12 / juny / 2009
Hora:
09:30 - 12:30
Lloc:

Per a reserves i informació poden contactar amb el museu al 971634064 o visitar la seva agenda d'activitats per al mes de juny.

Evolution of Life: recursos originals sobre l'evolució


Com ja sabeu, l'any 2009 és el 150 aniversari de la publicació de "L'origen de les Espècies" i el 200 aniversari del naixement de Darwin.

El projecte Evolution of life pretén celebrar aquestes efemèrides posant a l'abast del públic general, estudiants i educadors recursos originals i entretinguts sobre l'origen de la vida i l'evolució. Hi podreu trobar vídeos i animacions, pel·lícules, simulacions i materials educatius per a propostes innovadores per acostar-nos una mica més a Darwin.

Tots els documents són en anglès i francès. També són d'accés lliure, però hem de tenir en compte els requisits que marquen els autors.


Font: Biogeo

Simposi Internacional Darwin: 150 anys de la teoria de l'evolució



El Comité Any Darwin de la Universitat de les Illes Balears i l'Institut d'Estudis Catalans organitzen els propers dijous 11 i divendres 12 de juny aquest Simposi Internacional centrat en Darwin a la Seu de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears. C/ Campaner, 4. Palma.

Hi participaran:

- Sheldon L. Glashow, de les Universitat de Harward i de Boston i Premi Nobel de Física (1979);
- Lynn Margulis, de la Universtat de Massachusetts a Amherst;
- Richard Fortey, del Museu d’Història Natural de Londres;
- Francisco J. Ayala, de la Universitat de Califòrnia, a Irvine.

Per a més informació consulteu la programació del Seminari

8/6/09

Francesco Tonucci: Sobre els nens als carrers de les ciutats




Font: El 21 en l'Agenda

Les etiquetes dels electrodomèstics

Alguna vegada havíem parlat de l'etiquetatge energètic dels electrodomèstics (Directiva 92/75/CEE) per tal que, com a consumidors, poguem triar els aparells amb un millor rendiment energètic. A través d'aquesta calculadora de l'Institut Català d'Energia podrem veure amb dades concretes l'estalvi que suposa triar una electrodomèstic de classe A o de qualsevol altre classe energètica.

Font: Món Verd: Bloc sobre medi ambient, reciclatge, natura, fauna, flora...
Consumer