Ratings and Recommendations by outbrain

3/8/11

Novetats per a l'agost 2011

Els estants del Centre de Documentació d'Educació Ambiental, ja ofereixen les novetats per al mes d'agost. Algunes d'elles son:

  • Fernando González Bernáldez. "Ecología y paisaje = Invitación a la ecología humana: la adaptación afectiva al entorno". Madrid: Fundación Interuniversitaria Fernando González Bernáldez para los espacios naturales, 2011. 263 p.
Exemplar que uneix les dos principals obres de González Bernáldez dedicades al tema integrador del paisatge. Amb la seva edició es vol posar a disposició del públic actual una contribució ja clàssica al pensament ecològic i ambiental, que, per l'originalitat del seu enfocament i la seva capacitat inspiradora segueix en molts aspectes vigent.



  • Cirujeda, Alicia; Aibar, Joaquín; León, María; Zaragoza, Carlos. "La cara amable de las malas hierbar: usos alimentarios, medicinales y ornamentales de las plantas arvenses". Zaragoza: Centro de investigación y tecnología agroalimentaria de Aragón, 2011. 232 p.
Però... ¿són tan roïnes?
Descobreix algunes utilitats d'aquestes espècies vegetals, que tot i que moltes vegades generen danys i problemes a les zones de cultius, en altres moments poden ser plantes molts útils per a les persones.



  • A més, si tens pensat viatjar a Castella i Lleó, el CREAIB t'ofereix diverses guies sobre els seus espais naturals.