Ratings and Recommendations by outbrain

25/2/09

Enciclopedia de las aves de España

SEO/BirdLife i la Fundación BBVA han publicat a la Xarxa La enciclopedia de las aves de España amb la finalitat de fer arribar a tothom el món de les aus. Es tracta d'una obra interactiva i multimèdia que pretén donar a conèixer els aspectes més rellevants de la vida, el comportament, la distribució i les amenaces a què s'enfronten unes 560 espècies d'aus, que són o passen pel territori de l'Estat Espanyol. Les dades són aportades per la xarxa d'ornitòlegs col·laboradors de SEO/Birdlife.

És un recurs molt interessant per iniciar-nos en l'ornitologia, a més de la informació molt exhaustiva sobre cadascuna de les espècies d'aus, ens explica quins són els millors llocs per a l'observació dels ocells, com observar les aus, com dibuixar-les i com fer-ne fotografies. A més, també ens permet consultar els paisatges sonors que reprodueixen de forma molt propera els sorolls que podem sentir en diferents ambients de la natura.

Aquest recurs, a més, ens parla del treball de conservació d'aus que es fa des de les ONG ambientals i ens orienta en la millor manera de col·laborar en aquesta tasca.


FONT: Blog personal de Jordi Carmona, professor de Biologia

No hay comentarios: