Ratings and Recommendations by outbrain

25/3/09

Apaga el llum i actua durant l'hora del Planeta



El proper 28 de març, a les 20:30 h. tenim una cita amb el Planeta per a demostrar que la lluita contra en canvi climàtic és possible.

Aquesta iniciativa de WWF és la major campanya en defensa del medi ambient de la història, a la que hi participaran 1.000 milions de persones. L'Hora del Planeta 2009 involucrarà als governs, ciutadans i empreses en una acció conjunta per a cridar l'atenció sobre els efectes de l'escalfament global i exigir als líders polítics que actuïn per a controlar les emissions de CO2 abans que sigui massa tard. Fins ara, més de 2000 ciutats s'ha compromès a apagar els llums dels seus edificis més emblemàtics, com a gest simbòlic de recolzament a l'Hora del Planeta.

El desembre d'aquest any, els líders de 192 països es reuniran a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic a Copenhage per a aconseguir un nou acord global que doni continuïtat al protocol de Kyoto. És la darrera oportunitat que té la humanitat per a actuar de forma conjunta contra el canvi climàtic per això, l'Hora del Planeta de WWF vol enviar un missatge clar exigint un acord ambiciós, just i equitatiu.

Paquet educatiu per a educadors



No hay comentarios: