Ratings and Recommendations by outbrain

6/7/09

Programa GAP: Global Action Plan

El programa GAP és una iniciativa global que es desenvolupa a distints països i que pretén disminuir les emissions de CO2, principals causants del canvi climàtic i avançar cap a hàbits més sostenibles en aspectes com el consum d'aigua i energia, la mobilitat o la gestió dels residus domèstics.

A Espanya, PROGRAMA GAP té com a objectiu aconseguir que 180.000 llars canviïn els seus hàbits en les activitats quotidianes per a:

  • Disminuir les despeses domèstiques.
  • Reduir l'impacte que produïm sobre el planeta.
  • Millorar la qualitat de vida del lloc en el que vivim.

Si t'apuntes al PROGRAMA GAP tindràs una pàgina personal a la que podràs descarregar-te quatre manuals amb propostes d'accions sobre como estalviar energia i aigua, sobre com pots per millorar els teus hàbits de transport i quines són les compres més sostenibles. Podràs veure els resultats que obtindràs amb aquestes accions i l'estalvi que suposen en litres d'aigua, kWh i kilograms de CO2 que deixaràs d'emetre a la atmosfera … i a més, l'estalvi econòmic que obtindràs. Tot això de forma gratuïta i amb poc esforç.

Encara hi ha ajuntaments que no participen en el programa però des de la seva web, hi podeu trobar un model de carta per suggerir al vostre ajuntament que el posi en marxa.

Aquí teniu un vídeo on s'explica amb més detall el programa:




Font: Ecoinventos

2 comentarios:

Jaume dijo...

Bona l'iniciativa, però llàstima que ciutats com Barcelona o Palma no participin :(

CREAib dijo...

Encara que no hi participin aquestes ciutats, qualsevol pot enviar la proposta al seu ajuntament per tal que s'adhereixin al programa, suposo que si els arriben un nombre de cartes considerable els ajuntaments es plantejaran participar-hi.