Ratings and Recommendations by outbrain

13/11/09

A taula! Manual per a la introducció d'aliments ecològics a les escoles


El dinar és el menjar més important del dia, i molts nins dinen a l’escola. D'aquí la importància d'oferir uns menús equilibrats i sans als més petits i aprofitar el servei de menjador com espai d’educació en el menjar i en aprendre a valorar els processos productius que respectin el medi ambient i que estiguin arrelats al territori perquè donen vida a les comunitats rurals de ca nostra. Per això, cada vegada hi ha més experiències d'introducció d’aliments ecològics i de proximitat als menjadors escolars.

En el llibre A taula! Manual per a la introducció d'aliments ecològics a les escoles s'indiquen les primeres passes que han de seguir els educadors, associacions de pares o professionals del sector educatiu que tenen intenció d'apuntar-se a aquest tipus d'iniciatives. Aquest document ha estat publicat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) en col·laboració amb la Taula de Treball d’Alimentació Escolar Ecològica, responsable dels continguts, i L’Era, Espai de Recursos Agroecològics, coordinador del projecte.

FONT: Jornal

No hay comentarios: