Ratings and Recommendations by outbrain

25/1/10

Primera convocatòria del concurs + Bio + Vida adreçat a centres educatius

La Xarxa de Governs Locals + Biodiversitat 2010 ha convocat la primera edició del premi +Bio +Vida, dirigit a centres de primària, secundària, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, centres d'educació de persones adultes de les Entitats Locals de la xarxa. El premi és una estança d'una setmana pels alumnes i professors en un dels parcs de la xarxa.

A les Illes, de moment en formen part: Ajuntament d'Alaior, Ajuntament de Sineu i el Consell Insular de Menorca



Aquesta I edició del Premi + Bio + V de la Xarxa de Governs Locals + Biodiversitat 2010, (FEMP) té l'objectiu fonamental de contribuir a la formació i conscienciació en una matèria específica i fonamental la conservació de la biodiversitat.

Des de la perspectiva crítica i imaginativa de l'alumnat, es busca l'anàlisi i la valoració de les realitats més properes i dels factors que d'una manera més substancial influeixen en el medi ambient.

Per això, proposen als participants que facin una campanya d'informació, sensibilització i educació ambiental dirigida als habitants de la seva localitat, per conscienciar i impulsar la millora ambiental del seu entorn més proper i que, de forma creativa, realitzin una revista sobre biodiversitat analitzant possibles causes de la seva pèrdua i solucions per a la seva conservació.

El termini màxim d'entrega dels projectes acaba dia 16 d'abril de 2010.

CONSULTEU LES BASES DEL CONCURS

FONT: L'informatiu dels Parcs

No hay comentarios: