Ratings and Recommendations by outbrain

18/10/10

Els bolets han arribat a Menorca: Exposició "Els bolets de Menorca"


Què són els bolets? Quin paper tenen dins la natura? Quines classes podem trobar a les illes? Com els podem diferenciar? Totes aquestes respostes les trobareu a l’exposició "Bolets de Menorca" que el passat dia 16 d'octubre a les 16 h es va inaugurar a la Sala de Cultura de Sa Nostra.

La mostra està organitzada pel Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) i l’Obra Social de “SA NOSTRA”.

"Bolets de Menorca" dóna resposta a una creixent inquietud de la població vers el món dels bolets. De forma amena i divertida integra panells, maquetes gegants, jocs interactius i muntatges fotogràfics entorn d’aquests fongs tan apreciats.

L’exposició fa part de les propostes “Bolets de Menorca” i “Boletets” que l’Obra Social ofereix enguany dins el Programa d’activitats educatives de “SA NOSTRA” als alumnes d’educació infantil, primària, ESO i batxillerat de tots els centres escolars de Menorca.

Horaris:

  • La mostra estarà oberta fins el 31 de gener, els dissabtes de 10:30 a 13:30 i 17:30 a 20:30 i els diumenges de 10:30 a 13:30 i l'entrada serà gratuïta.

No hay comentarios: