Ratings and Recommendations by outbrain

3/12/10

Novetats al CREAib: Kits educatius

Al CREAib hem adquirit una sèrie de kits per a l'educació ambiental que s'ofereixen en préstec a centres educatius, entitats i educadors ambientals. El préstec és d'una setmana i es pot renovar en cas que sigui necessari:


Renewable energy Kit: Un recurs dissenyat per entendre la generació d'energia renovable i sostenible. Una experiència excitant per utilitzar l'energia del vent, de l'aigua i del sol. El simulador d'energies renovables es pot usar tan a interiors com a exteriors, té 4 monitors intercambiables per mostrar els diferents tipus d'energia. Una eina molt interessant per poder discutir sobre les fonts d'energia naturals. Recomanable entre per a nins entre 7 i 15 anys.Clean water science: Un kit per a experimentar i aprendre sobre la ciència de neteja i reutilització de l'aigua bruta. Permet construir la nostra pròpia planta de filtració d'aigua i dessalinitzadora , desinfectar l'aigua amb l'energia solar i moltes coses més. Mostra els usos que podem donar als diferents tipus de filtres, tan a casa com a nivell comercial. Explica de forma entretinguda com netejar i reutilitzar l'aigua. Recomanat per a nins a partir de 8 anys.


Solar Kit: Joc per a experimentar amb l'energia solar. Inclou tota una sèrie d'elements necessaris per a construir models solars i una història de "Los 3 Profes Geniales". És un material molt útil perqués els nins s'iniciin en el coneixement de la importància de l'ús de l'energia que ens proporciona el sol. És recomanable per a nins de més de 10 anys perquè els experiments necessiten uns mínims coneixements previs de ciències.

No hay comentarios: