Ratings and Recommendations by outbrain

16/1/09

Curs d'ornitologia organitzat pel GOB Mallorca


Des de la secció d'ornitologia del GOB ens han fet arribar una proposta de formació adreçada especialment a tècnics en conservació o biodiversitat, educadors ambientals, naturalistes, però també a tots aquells que volgueu aprofundir el vostre coneixement sobre la natura i, especialment sobre les nostres aus.

Aquesta proposta consta de tres fases, les quals seguidament vos exposam:

1. S'ha posat en marxa un curs d'iniciació a l'Ornitologia, amb uns continguts molt bàsics, adreçat a persones que gairebé no tenen coneixements ornitològics. Comença aquest mes de gener (els dies 30 i 31 a Palma), però també es fa a Inca (dies 6 i 7 de febrer) i a Manacor (els dies 13 i 14 de febrer). Podeu consultar la programació d'aquest curset bàsic a www.gobmallorca.com . La inscripció es gratuïta i està oberta (places limitades). Una vegada acabat aquest curs d'iniciació, se donarà pas a un segon bloc:

2. Curs d'Ornitologia de Camp, un curs més ample (9 sessions, més sortides), que aprofundirà molt més en la temàtica, i que tindrà lloc durant el mes de març (se penjarà en breu la programació a la web del GOB).

3. Posteriorment s'iniciaran una sèrie de minicursets, conferències o xerrades de caire naturalístic i molt específics, adreçats a complementar la formació específica tant de professionals del medi natural, com de personal de col·lectius, entitats o educadors ambientals, o simplement de persones interessades.

Des del GOB vos animam a participar en aquests cursos i ampliar els vostres coneixements sobre el món de les aus. Si estau interessats/ades, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 971 49 60 60 i demanar per Manolo Suarez o enviant un correu electrònic a ornitologia@gobmallorca.com

Una abraçada!

No hay comentarios: