Ratings and Recommendations by outbrain

30/3/09

La Caixa a favor del mar: La ruta del Vell Marí. El canvi climàtic i els seu impacte al litoral espanyol

Amb l’objectiu de sensibilitzar sobre el canvi climàtic i els seus efectes a les nostres aigües, la Fundació CRAM i l’Obra Social “la Caixa” organitzen conjuntament i per quart any consecutiu la campanya “la Caixa” a favor del mar: la ruta del Vell Marí, sent per primer cop el Vell Marí l’únic vaixell que recorre el litoral espanyol sencer (tant aigües atlàntiques com mediterrànies) realitzant tasques educatives i científiques.

Les activitats educatives que es desenvolupen tant al veler com al camió-aula mòbil que l’acompanya, tractaran la problemàtica de les conseqüències de l’augment de temperatura a les nostres aigües i els seus efectes sobre els ecosistemas que habiten els nostres mars i oceans. A la vegada, s’intentarà donar resposta a les diverses qüestions que es plantejen davant el canvi climàtic: Què passarà si al mar pugen les temperatures o si augmenta el nivell de l’aigua? COm influeix en els ecosistemes marins un excés de CO2?.

Aconseguir un futur més sostenible és un repte que ens implica a tots, per la qual cosa aquesta campanya educativa proposarà mitjans a l’abast de tothom amb el fi de pal·liar els efectes del canvi climàtic.

Els propers dies aquest vaixell serà a les nostres Illes, podeu consultar la ruta del Vell Marí:

Participeu en la campanya!

Per a més informació consulteu la pàgina del Programa.

No hay comentarios: