Ratings and Recommendations by outbrain

20/3/09

Portes obertes al Viver forestal de Menut


JORNADA DE PORTES OBERTES DEL VIVER FORESTAL DE MENUT PER A CELEBRAR EL DIA MUNDIAL FORESTAL

La Direcció General de Medi Forestal i Protecció d’Espècies organitza el proper dissabte 21 de març una visita guiada per l’exposició de la Caseta des Bosc i el Banc de Llavors forestals de les Illes Balears. Podreu assistir també als tallers de sembra i reproducció de plantes i a una explicació de les tasques que es desenvolupen en el viver i de la importància de la protecció de la flora autòctona.

Lloc de trobada: Viver Forestal de Menut, carretera C-710 de Pollença – Andratx km. 17’5

Destinataris: per a tots els públics.

Horari de visites: de 10 a 14 h, tallers a les 10’30, 11’30 i 12’30 h Activitat gratuïta. Material necessari: calçat còmode i roba d’abric.

Telèfon d’informació: 971 78 42 89 (de 9.00 a 15.00 h)

3 comentarios:

Marky dijo...

Hola, som un particular que aquest cap de setmana he llegit que l'ajuntament de palma regalava planters d'especies autoctones. Estic cercant planters ja que tenc una parcel.la petita a Esporles de pinar, i vull plantar aucines i demés arbres autoctons. Volia saver on puc conseguir 30-40 planters i si veneu al public o a on tenc que adreçar-me. Gracis. Marc

CREAib dijo...

El Viver forestal de Menut (http://dgmobea.caib.es/serveiforestal/paginetes/H02.htm) és una instal·lació que funciona des de fa 75 anys. Ha passat per diferents períodes, més o menys actius, però la seva prioritat bàsica ha estat sempre la producció de planta forestal de manera no comercial, per a tots aquells que ho necessitin o vulguin incrementar la diversitat vegetal de les seves finques forestals.

El període de sol·licitud es tot l'any, si bé el lliurament del material depèn de l'estació de l'any. Per sol·licitar planta del viver de Menut és necessari:

- Lliurament d'instància (http://dgmobea.caib.es/serveiforestal/documents_forest/solicitut_planta_viver.pdf)

- Sol·licitud en model normalitzat i lliurar-la en el registre de la Conselleria de Medi Ambient o enviar-la al fax. 971 78 40 71 .

- Estudi de la sol·licitud i comunicació per fax o correu ordinari de la concessió de les espècies i quantitat que en aquest moment es troben disponibles.

- El sol·licitant ha de concertar una cita amb el personal del viver per a poder recollir el material. Es recomana no visitar directament el viver per a sol·licitar la planta per possible indisponibilitat de determinades espècies.

Esperem haver resolt el teu dubte, moltes gràcies!

Marky dijo...

Perfectament! Gracis. Gestionaré la petició. Marc