
En el blog de MacEachern hi podem trobar informació molt útil per ser conscients del que suposen les nostres decisions dia a dia i anar fent cada vegada la nostra vida quotidiana més sostenible.
Aquest és el blog no oficial del Centre de Recursos d'Educació Ambiental de les Illes Balears
Ara que comença la temporada de bolets, el GOB Menorca ha inaugura un consultori sobre bolets a la web. Qualsevol pregunta o consulta sobre bolets es pot plantejar a aquesta pàgina web, fins i tot es pot adjuntar una foto de l'exemplar trobat.
La consulta s'envia automàticament als experts en micologia, voluntaris del GOB, que l'analitzaran i la respondran per correu electrònic.
A més, si us plantegeu anar a cercar bolets amb els vostres infants, al CREAib hi trobareu en préstec el següent llibre:
La meva primera guia de bolets /[direcció editorial: Lara Toro]. Barcelona : La Galera, 2007.
Llibre que pot ser molt útil en aquesta època de l'any, a més amb la garantia d'estar elaborat amb l'assessorament de la Societat Catalana de Micologia. Conté catorze fitxes dels bolets més comuns, un decàleg del boletaire, consells per anar pel bosc, mites i llegendes relacionades amb els bolets i altres curiositats. Les fotografies i il·lustracions ens són bastant útils per a reconèixer els diferents bolets.
Tres eixos de debat
Els tres eixos principals de les sessions seran "la visió política" per debatre la necessitat de crear llocs aptes per a caminar; "l'orgull cívic" i la creació de barris idonis per a la "caminabilitat"; i "l'especialització tècnica" on els experts i tècnics del sector de la mobilitat aportaran els seus coneixements.
El Congrès està co-organitzat per l'Ajuntament de Barcelona i Catalunya Camina (Associació pels drets del vianant).
A aquesta exposició hi trobem informació sobre l'origen i el procés de l'elaboració del vi. Per a aprofundir en el tema , a més, ens aconsella documents que tenen a la seva biblioteca relacionades amb la matèria i recursos electrònics que ens poden ser útils.
Divendres passat es va obrir al públic "El medi ambient de Menorca", una exposició que podrà ser visitada fins al dia 20 de setembre al Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries.
El Medi Ambient de Menorca fa una breu passada per aquells aspectes ambientals a l'illa, tant de valors naturals com d'activitat humana, i la seva repercussió, que l'han feta mereixedora de la declaració de Reserva de la Biosfera. Investigar, descobrir, habitar i estimar és el fil conductor d'una presentació que conté, entre d'altres, la geologia i la fauna i flora de Menorca, el seu paisatge, les races autòctones, la pressió humana, l'aigua, l'energia, els residus i el transport.