Ratings and Recommendations by outbrain

16/5/08

Blaueta la Terra


Pàgina web creada en Flash que té com objectiu que els nins coneguin la necessitat de tenir cura del nostre planeta. En anglès i en català. Planteja una introducció al i a l'anglès per a Cicle inicial. A partir d'un conte i altres activitats pretén sensibilitzar els nins sobre el problema creixent de la contaminació i els seus efectes negatius sobre el planeta. L'activitat es planteja per a realitzar-la a classe.

15/5/08

Som el que fem


We Are What We Do

Què demanaries que fessin a un milió de persones per tal de canviar el món? Projecte que planteja aquesta pregunta als joves sota la premissa "petites accions x gran quantitat de gent = GRAN CANVI". Aquest recurs ensenya als joves no només a cercar guanyar, si no cercar canviar les coses. http://www.smallactionsbigchange.org.uk/

Bloc sobre el dia a dia d'una expedició científica a l'Àrtic


Carles Pedrós Alió , de l' Institut de Ciències el Mar (ICM) de Barcelona ( http://www.icm.csic.es/), estarà 6 setmanes a bord del trencaglaç canadenc Amudsen. El bloc Recerca en acció segueix l'estada de Pedrós a l'Àrtic a través d'un bloc ('Diari de Recerca'), on fins el dia 5 de juny de 2008 tothom podrà seguir les vivències científiques i humanes de l'expedició, tant a través dels textos com a través de fotografies i vídeos.

Grans d'arena: un meravellós secret de la naturaLa revista Scientific American ha publicat en un dels seus darrers números un article centrat en les fotografies de grans d'arena fetes per Gary Grenberg. Per a més informació visiteu la pàgina:http://www.sciam.com/slideshow.cfm?id=a-grain-of-sand-natures-secret-wonder

14/5/08

Blog del CREAib


Inaugurem el blog del Centre de Recursos d'Educació Ambiental de les Illes Balears CREAib, esperem que la informació que us oferim sigui del vostre interès.