Ratings and Recommendations by outbrain

6/8/09

Fira Ecològica Nocturna de Can Picafort (dissabte 8 d'agost)

L'Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) organitza la Fira Ecològica Nocturna a Can Picafort, dissabte 8 d'agost de 2009 a partir de les 19:00 a la Plaça Cervantes (a vorera de la mar).

A la fira a més d'exposició, venda i degustació de productes ecològics hi haurà el taller "Sensorium" perquè petits i grans puguin jugar amb els seus sentits i els productes ecològics i el taller "Flaires, aromes naturals del vi" a càrrec de Vins Jaume de Puntiró.

3/8/09

L'SBEA organitza una visita al Museu de la Mar de Sóller (Dissabte 8 d'agost de 2009)


Dissabte, 8 d’agost de 2009.
l'Societat Balear d'Educació Ambiental proposa la visita al Museu de la Mar de Sóller per conèixer de més aprop la història de Sóller i la relació dels seus habitants amb la mar i a més, gaudir de l’espai arquitectònic de l’antic Oratori de Santa Caterina d’Alexandria.

Horari: De 10’00 a 11’00 h.
Lloc de Trobada: Museu de la Mar. Al final del Port de Sóller, accés pel barri de Santa Catalina.
Preu de l’activitat: Adults 2 euros, infants majors de 8 anys 1 euro, menors de 8 anys gratuïta.
Informació i inscripcions: Màxim 25 persones.

Per a més informació i inscripcions podeu enviar un e-mail a info@sbeamallorca.org posant el vostre nom, telèfon i número de persones.

El bosc. Illes

El bosc. Illes

Fins al 30 d'agost podreu trobar aquesta exposició al Passeig Vara de Rey, a Eivissa.El Programa de Medi Ambient de la Fundació "la Caixa" presenta els boscos com els ecosistemes terrestres amb major biodiversitat del món. Tenen funcions ecològiques, com ara la regulació de l'oxigen a l'atmosfera o del cicle de l'aigua, que són bàsiques per l'equilibri natural del planeta. A la vegada, els boscos són font de diversos recursos econòmics que proporcionen riquesa i desenvolupament per les poblacions de tot el món. Així doncs, la conservació dels boscos esdevé un repte de fonamental importància.

L'exposició parteix de la idea de que és possible explotar un bosc sense afectar la seva conservació, és a dir, de forma sostenible. Per fer-ho, és fonamental tenir un bon coneixement d'aquest ecosistema i dels seus components.

A grans trets, l'exposició té 4 àmbits conceptuals:Com funciona el bosc, L'Arbre,Boscos d'Espanya, Els Boscos i l'Ésser humà.

Col.laboradors
Col·labora Ajuntament d'Eivissa

Horari
De dimarts a diumenge de 11 a 14 i de 18 a 23 h.

Preu
Activitat gratuïta

Del 30/07/2009 al 30/08/2009
Lloc: Passeig Vara de Rey
Localitat: EIVISSA (ILLES BALEARS)
Tipus de públic: Públic General
Tipus d'activitat: Exposició