Ratings and Recommendations by outbrain

25/5/10

Inici del programa “Visites a la posidònia”

Les platges de Figueretes i Talamanca acolliran a partir d'aquest cap de setmana una nova activitat organitzada per l'Ajuntament d'Eivissa, en col·laboració amb el Consell, per tal de donar a conèixer la posidònia marina, el més desconegut dels elements declarats patrimoni de la humanitat per la Unesco.

“Visites a la posidònia” ésuna nova oferta gratuïta dirigida tant als turistes com als residents.
Es tracta d'una activitat de tipus lúdico-esportiu que té com a objectiu posar en valor i donar a conèixer la posidònia. Es preveuen 2 tipus d'activitats: una excursió en piragua combinada amb la pràctica de busseig amb tub i aletes i l'ús de càmeres fotogràfiques submarines i un taller on, mitjançant una demostració pràctica es demostra com una platja va perdent arena si es lleven les barreres de posidònia. La primera activitat està dirigida a boixos majors de 8 anys i a adults, mentre que la segona és apta per totes les edats.

Aquestes activitats començaren el dissabte 22 de maig a la platja de Figueretes i s'aniran fent de forma alternativa a Figueretes i Talamanca (cada dissabte a una platja). Acabaran el 9 d'octubre. Al final de l'estiu està previst organitzar una exposició per mostrar les millors fotografies submarines.

Cal inscripció: Tel: 971 399 232 ·
Correu electrònic:
informacioturistica@eivissa.es
Activitat gratuïta