Ratings and Recommendations by outbrain

17/6/10

Vídeo sobre el canvi climàtic i el comerç d'emissions

Una visió general del comerç d'emissions. Annie Leonard presenta els comerciants i financers de Wall Street al cor d'aquest esquema i revela possibles incongruències: permisos gratuïts per a grans productors d'emissions, compensacions falses...

Si has sentit parlar del comerç d'emissions però no tens massa clar com funcionen (ni a qui beneficien), aquest film t'ajudarà a entendre-ho.

15/6/10

Parc Natural de Mondragó: Nou documental del Parc i projecció de la pel·lícula Home, no us ho perdeu!Lloc de projecció: Teatre Principal de Santanyí (Carrer Bisbe Verger, 38)
Presentació: Equip d’educació i interpretació ambiental del Parc.
Horari: A les 21:00h.
Durada del documental del Parc 20 min.
Durada de la pel·lícula Home 120min.
Destinataris: Per a tots els públics.
Per a més informació: 971181022
No cal inscripció prèvia
Activitat gratuïta
Sinopsis:

Documental del Parc: Realitzat per la Conselleria de Medi Ambient en 2009. Mostra del mosaic de paisatges presents al Parc, fent una introducció als valors naturals (vegetació, fauna, geologia), així com al patrimoni cultural, i a la gestió feta des del Parc per la seva conservació.

Home: Documental dirigit per Yann Arthus-Bertrand en 2009. La pel·lícula està composta per vistes aèries de 54 països del món. Ens mostra la diversitat de vida a la Terra i les activitats humanes, algunes de les quals s’han convertit en una amenaça per a l’equilibri ecològic del planeta.