Ratings and Recommendations by outbrain

21/9/10

Conferència gratuïta sobre grumers al Palma Aquàrium: Las medusas belleza transparenteAl Palma Aquàrium un dijous al mes es celebren els Dijous marins, es tracta d'una activitat del parc marí que, amb la intenció de difondre el màxim d'informació relacionada amb la conservació i protecció de la vida marina i el medi ambient general, convida a experts nacionals i internacionals a que exposin temes relacionats amb la natura, el medi ambient i l'aventura.

Aquest proper dijous 23 de setembre a les 19:00h a l'Aquàrium de Palma de la ma del Coordinador de la Campanya Medusas 2010 a les Illes Balears, tenim l'oportunitat de conéixer de més aprop a aquests animals prehistòrics, a més, podrem aprendre quines són les espècies més habituals a la Mediterrània, la seva biologia i els protocols d'actuació davant un avistament de meduses a la mar.

Palma Aquarium
C/ Manuel de los Herreros i Sorà, 21
Palma de Mallorca, Spain

Si us fa ganes assistir-hi... no dubteu enviar un e-mail a rrpp@palmaaquarium.com amb el vostre nom i nombre d'acompanyants, així us apuntaran a la llista de convidats!