Aquest és el blog no oficial del Centre de Recursos d'Educació Ambiental de les Illes Balears
Ratings and Recommendations by outbrain
14/1/10
l'SBEA organitza una visita a la finca pública de Raixa (diumenge 24 de gener de 2010)
La Societat Balear d'Educació Ambiental proposa la visita a la Finca Pública de Raixa per tal de fer un recorregut guiat per la possessió i l'entorn de l'emblemàtica finca de Raixa declarada bé d'interès cultural l'any 1993 pel seu valor històric i artístic.
Horari: De 10:15 a 12:00 h.
Lloc de Trobada: Pàrquing de la finca pública.
Preu de l'activitat: Gratuïta.
Informació i inscripcions: Màxim 30 persones.
Per a les inscripcions ens podeu enviar un e-mail a: info@sbeamallorca.org posant el vostre nom, telèfon i número de persones. Data màxima d' inscripció dia 20 de gener.
Per a més informació podeu consultar la web: www.raixa.cat
13/1/10
Cursos: Hort urbà o balcó comestible i compostatge domèstic i vermicompostatge
Aquests tallers pretenen ampliar els nostres coneixements en temes de cultiu de verdures i hortalisses dins un ambient urbà: cases de poble amb un petit jardí o parcel·la de terra, pisos amb balconada o galeria, ...
Data: 16 de gener de 2010
Horari: "Hort urbà, o balcons comestibles" de 10:00 h a 12:00 h. / "Compostatge i vermicompostatge domèstic" de 12:30 h a 13:30 h.
Públic a qui va adreçat: Tots els públics
Ubicació: Vivers Can Juanito
Incripció: canjuanito@canjuanito.com o TotCompost (PLACES LIMITADES)
Impartits per Manel Font
FONT: PIA
Dondereciclar, els punts verds a la web i al mobil
És un servei gratuït, tan a la web com per als dispositius mòbils Android, i a més és col·laboratiu: Contribuir a al reciclatge no és només reciclar, sinó ajudar a que altres també puguin fer-ho, per això podem ajudar a ampliar la xarxa de punts verds agregant els que cadascun de nosaltres coneixem (cal registrar-se de forma bastant senzilla).
Els punts que podem compartir estan classificats en 5 categories:
- "Puntos Limpios", llocs habilitats per ajuntaments per a recollir tot tipus de materials contaminants. (olis, pintures, metalls,…)
- "Reciclaje de Pilas", tots els llocs on podem dipositar piles per al seu correcte tractament
- "Denuncias Ambientales", aquelles agressions ambientals que creiem que podem denunciar i compartir amb la comunitat.
- "Recogida de Ropa Usada", llocs on podem dipositar roba usada per tal que es recicli.
- "Otros", qualsevol punt d'interès que estigui relacionat amb el reciclatge i no es pugui classificar a cap altre categoria.
L'objectiu del servei és aconseguir una comunitat activa que permeti que tots els punts de reciclatge es vegin reflectits en el servei. Com més punts estiguin registrats més fàcil serà trobar-los, encara que ens trobem enfora de la nostra zona habitual.
A més aquesta aplicació web està perfectament integrada amb les principals xarxes socials, així que podem compartir els punts de reciclatge a Twitter, Facebook o enviar-los per correu electrònic.FONT: Eco13
12/1/10
Un any nou centrat en la biodiversitat
Amb aquest motiu es duran a terme tota mena d’actes a tot el món, a totes les escales i a tots els àmbits, unificats pel lema de l’Any Internacional "La Biodiversitat és Vida. La Biodiversitat és la nostra Vida".