Ratings and Recommendations by outbrain

13/1/10

Dondereciclar, els punts verds a la web i al mobil

Dondereciclar es una aplicació web que ens permet localitzar Punts Verds i zones de reciclatge. A més podem introduir denúncies mediambientals amb fotografies geolocalitzades.

És un servei gratuït, tan a la web com per als dispositius mòbils Android, i a més és col·laboratiu: Contribuir a al reciclatge no és només reciclar, sinó ajudar a que altres també puguin fer-ho, per això podem ajudar a ampliar la xarxa de punts verds agregant els que cadascun de nosaltres coneixem (cal registrar-se de forma bastant senzilla).

Els punts que podem compartir estan classificats en 5 categories:

- "Puntos Limpios", llocs habilitats per ajuntaments per a recollir tot tipus de materials contaminants. (olis, pintures, metalls,…)
- "Reciclaje de Pilas", tots els llocs on podem dipositar piles per al seu correcte tractament
- "Denuncias Ambientales", aquelles agressions ambientals que creiem que podem denunciar i compartir amb la comunitat.
- "Recogida de Ropa Usada", llocs on podem dipositar roba usada per tal que es recicli.
- "Otros", qualsevol punt d'interès que estigui relacionat amb el reciclatge i no es pugui classificar a cap altre categoria.

L'objectiu del servei és aconseguir una comunitat activa que permeti que tots els punts de reciclatge es vegin reflectits en el servei. Com més punts estiguin registrats més fàcil serà trobar-los, encara que ens trobem enfora de la nostra zona habitual.

A més aquesta aplicació web està perfectament integrada amb les principals xarxes socials, així que podem compartir els punts de reciclatge a Twitter, Facebook o enviar-los per correu electrònic.

FONT: Eco13

No hay comentarios: