Ratings and Recommendations by outbrain

31/8/09

Concurs de fotografia "S.O.S. Clima":Participa-hi perquè el canvi climàtic també t'afecta

Amigos de la Tierra España organitza un concurs fotogràfic sobre els efectes del canvi climàtic al nostre país.

Quin tipus de fotografies?
La Mediterrània serà especialment afectada pel canvi climàtic perquè els seus ecosistemes i recursos naturals són molt vulnerables. Encara que els impactes no es poden observar d’un dia a l’altre, els estudis demostren que el ritme de canvi esta accelerant.

Com ho pots fer? Participa a nivell estatal i a nivell de comunitat autònoma. Les bases i el concurs són els mateixos. Amics de la Terra Balears afegeix un premi extraordinari per les fotografies dels residents a les Illes Balears, per animar-vos encara més a participar (ORIENTACIONS CONCURS BALEARS).

A nivell estatal: entra directament a la web del concurs fotogràfic general

A nivell balear: envia les fotografies a fotoscanviclimatic@gmail.com (Vegeu les normes en les bases del concurs general)

Recordeu que per participar a nivell estatal i balear cal enviar les fotografies a Madrid i a Balears. Llegiu-vos bé les bases del concurs per enviar les fotos de la qualitat que pertoca i no us descuideu detallar la frase que acompanya la fotografia, i les dades de l’autor.

Quin és la data límit per enviar les fotos? La data límit de recepció de fotografies és el 15 de setembre de 2009.

Existeixen premis? Premi a nivell estatal: Categoria “millor fotografia”: 200 € / Categoria “impacte més rellevant”: 100 €. Premi extraordinari balear (només per a resident i per a fotos de balears): "millor fotografia": 200€ / un any de soci gratis a Amics de la Terra

Potencia la teva part creativa i sorprèn-nos amb les teves fotografies d’impactes locals del canvi climàtic!

Amb les teves fotografies pots donar suport la campanya S.O.S. Clima i demanar una legislació que reguli les emissions de gasos d’efecte hivernacle (www.sosclima.org).