Ratings and Recommendations by outbrain

23/10/09

Ara podeu compartir el vostre cotxe a Menorca!

El Consell de Menorca promou el servei "Compartir cotxe" que consisteix en facilitar la trobada entre persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l'hora de fer un viatge.

L'objectiu que persegueix el consell insular és reduir la intensitat de trànsit a les carreteres i, en conseqüència, les emissions de CO2 amb la finalitat de fomentar la mobilitat sostenible.

19/10/09

Recerca en Acció


Recerca en Acció és un portal de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), adscrita al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

El principal objectiu d'aquest portal és donar a conèixer a investigació que es fa a Catalunya en totes les disciplines, tant pel que fa als resultats com als mètodes i eines emprats, de manera amena, gràfica i participativa.

De cada projecte, hi podreu trobar textos, imatges comentades, articles, enigmes per plantejar a l’aula, i materials informatius de suport força interessants. També hi podeu trobar jocs i guies didàctiques relacionats amb cadascun dels temes que es tracten.