Ratings and Recommendations by outbrain

9/11/09

Material educatiu sobre canvi climàtic per a darrer cicle de primària


Agents pel Clima és un recurs educatiu sobre el canvi climàtic adreçat, principalment, als alumnes de darrer cicle de Primària.

En un entorn d’una classe virtual personalitzada, a través de la dinàmica plantejada mitjançant reptes i missions, i amb les explicacions del mestre o mestra, els alumnes aprendran què és
el canvi climàtic, i, sobretot, quina incidència hi tenim i què podem fer per frenar-lo.

Agents pel Clima és una iniciativa d’Acciónatura per a la sensibilització de la societat, i especialment dels nins entre 10 i 12 anys, sobre el canvi climàtic. Hi podreu trobar enmtre d'altres els següents recursos:

- Un test d’avaluació d’emissions de CO2 i de consum d’aigua.
- La possibilitat de personalitzar Agents pel Clima.
- Reptes, i missions secretes, per aconseguir reduir la petjada climàtica del dia a dia.
- Enllaços a eines i recursos sobre el canvi climàtic.
- Dossier pedagògic de Agents pel Clima

Desconeixem si els centres de les Illes Balears s'hi poden inscriure però ofereixen l'opció d'inscriure's com a convidat, una opció que pot ser interessant per conèixer aquest recurs en profunditat...

1 comentario:

Anónimo dijo...

This is a great post.. Very informative... I can see that you put a lot of hard work on your every post that's why I think I'd come here more often. Keep it up! By the way, you can also drop by my blogs. They're about Vegetable Gardening and Composting. I'm sure you'd find my blogs helpful too.