Ratings and Recommendations by outbrain

23/3/09

Teatre: La vida extraordinaria d'Angeleta Bonnin

La Vida extraordinaria d'Angeleta Bonnin (Iguana Teatre, Teatre de la Sargantana).

Tres actors representen utilitzant tècniques molt diverses, des del teatre d’objectes a la màscara, el musical i la rondalla tradicional, la vida d’Angeleta Bonnin.

La història d’Angeleta comença quan tenia tres mesos i va caure de l’avioneta on viatjava pel Polo Sud amb els seus pares, dos científics aventurers. Allà, va ser adoptada per una família de pingüins. En complir deu anys Angeleta, assabentada de l’existència dels seus pares humans, surt a la seva recerca per a demanar-los que l’ajudin a donar a conèixer la situació extrema del Pol Sud que s’està desgelant degut a l’efecte hivernacle.
Emparada per les seves amigues, les gavines,vola cap al nord, a la gran ciutat, on descobreix que els seus pares han estat raptats per un multimilionari trastornat que projecta un gran complex hoteler a l’Àrtic. Gràcies a la seva intel·ligència i a la col·laboració d’un pingüí germà del seu pare adoptiu que fuig del zoològic, Angeleta aconsegueix, després de moltes vicissituds, rescatar els seus pares, començant així la tasca d’intentar convèncer la gent de la necessitat de cuitar l’entorn per no dificultar l’existència a les generacions futures.

Durant aquests propers dies es duran a terme a les nostres illes sessions especials per a a escolars d'aquesta obra:

MANACOR, 27 de març de 2009
Teatre Municipal
10:00 h.

ES MERCADAL (MENORCA), 31 de març de 2009
Sala Multifuncional
11: 00 h.

EIVISSA, 3 d'abril de 2009
Ca'n Ventosa
11:30 h.

FORMENTERA, 4 d'abril de 2009
Sala Municipal de Cultura
12:00 h.

PALMA, 6 d'abril de 2009
Teatre del Mar
10:00 h.

LLOSETA, 8 d'abril de 2009
Teatre Municipal
11:00 h.


No hay comentarios: