Ratings and Recommendations by outbrain

16/8/10

Hem de comprar nous electrodomèstics? Eurotopten ens ajudar a triar els aparells més eficients



Eurotopten és una eina de consulta online que ajudar els consumidors a conèixer quins són els equipaments amb menor consum energètic del mercat espanyol. També permet comparar preus i consums entre diferents models. Tot això ens permet entendre com influeixen les nostres decisions de compra sobre el consum d'energia i el canvi climàtic.
Aquest projecte està en marxa des de 2009 finançat pel Programa Energia Intel·ligent per a tota Europa (IEE), sota el projecte Euro-Topten Plus, que reuneix 20 socis de 16 països fins desembre de 2011. Topten aspira a convertir-se en una xarxa internacional per a la promoció dels equips de consum d'alta eficiència energètica.

És un recurs rigorós, independent de fabricants i distribuidors comercials i transparent, de fet podeu consultar online el mètode de selecció per tipologia de producte:
Per a rentadores
Per a congeladors
Per a geleres
Per a aires condicionats
Per a rentaplats
Per a televisors

A Espanya, el projecte Topten el promou i desenvolupa WWF España amb la intenció de contribuir i promoure l'estalvi i l'eficiència energètica en els consumidors finals, augmentar el coneixement i la sensibilització dels ciutadans i els grans agents consumidors sobre l'enorme potencial d'estalvi energètic i econòmic que ofereixen els equipaments de baix consum, i fomentar la presència en el mercat d'aquests aparells més respectuosos amb el clima.

No hay comentarios: