Ratings and Recommendations by outbrain

23/8/10

Una selecció de joguines fetes amb materials reciclats

A la web www.ecotoys.cl, podem veure com amb els plàstics que utilitzem cada dia a casa es poden fer moltes juguetes. Hi ha un parell de tutorials per fer joguines i moltes fotografies de juguets elaborats per l'autor de la web.

Reciclestein: Joc didàctic fet de materials reciclats

Aquest joc de Julio Cesar Dorado, està fet totalment de material reciclat, és tridimensional, original, 100% de material reciclat i didàctic. La finalitat del joc és muntar una estructura tridimensional mitjançant la unió de diferents les peces que venen amb el joc. Aquestes peces estan amb material reciclat de recipients molt diversos.

Actualment, l'autor del joc treballa en la possibilitat de la producció industrial del joc, la millora de la qualitat de les peces i en la maquinària necessària per a la seva fabricació.

Per a més informació: Artesura.

Udunekos

Web realitzada per un grup de persones que proposem mesclar el joc i el reciclatge. Hi podeu trobar moltes fotografies de joguines fetes amb materials reciclats que poden servir com a font d'inspiració.

Dina Stasta és una argentina que dedica part del seu temp a la recuperació de materials per a reciclar-los. http://www.cukitos.blogspot.com/

Reciclajoc

Selecció de recuros lúdics elaborats amb material de rebuig d'ús quotidià tan a casa com a l'escola. Hi trobareu idees i recursos per a utilitzar material de rebuig en la construcció de jocs i enllaços interessants relacionats amb el món del joc, les joguines i el material de desfeta.

Us animeu a jugar?

No hay comentarios: