Ratings and Recommendations by outbrain

29/11/10

Revisió del Pla d'Acció per a la Lluita contra el Canvi Climàtic


El Govern de les Illes Balears, des de la Direcció General de Canvi Climàtic i Educació Ambiental, va iniciar l'any 2008 la redacció del Pla d’Acció per a la Lluita contra el Canvi Climàtic que va ser aprovat pel Consell de Govern l’1 d’agost de 2008, i que té vigència fins al any 2012. Aquest Pla té per objectiu principal el desenvolupament de mesures per reduir les emissions de CO2 a les Illes Balears .

El Govern de les Illes Balears ha considerat oportú revisar el Pla d’Acció amb el convenciment i la necessitat de reforçar els compromisos en els àmbits local i regional.

En base a aquesta avaluació s'ha elaborat un document de Revisió del Pla d'Acció per a la Lluita contra el Canvi Climàtic que recull, entre d'altres, el grau d'implantació del Pla d'Acció i les novetats en les actuacions previstes.

En aquest sentit, s’ ha posat en marxa un Procés de Participació des d’avui, dia 29 de novembre, fins el pròxim dia 6 de gener de 2011. Pots participar a través de una sèrie de canals:

Ara és el teu moment, participa en aquest procés, analitza, afegeix o critica allò que trobis oportú. Totes les teves aportacions es tendran en compte a l’hora de redactar el document definitiu.

Pots descarregar la Revisió del Pla i el propi Pla a través dels següents enllaços:

Gràcies per participar, les teves aportacions són fonamentals.


FONT: Punt d'Informació Ambiental

No hay comentarios: