Ratings and Recommendations by outbrain

23/5/12

Dia Europeu dels Parcs Naturals


Demà, 24 de maig, celebram el Dia Europeu dels Parcs Naturals, aquesta data es celebra a tot el continent per commemorar la creació dels primers parcs naturals a Suècia aquest mateix dia del 1909. Un espai natural protegit són les zones terrestres i marines de les Illes Balears declarades com a tals en la forma prevista a la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO), atenent la seva representativitat, singularitat, fragilitat o interès dels seus elements o sistemes naturals.

Per commemorar la data Europarc (Federació organitzadora de la celebració), ha trial com a lema Reconectar les persones amb la natura, amb la intenció de crear un pont d'unió entre les persones -sobretot amb la gent jove-  i el medi natural, i que a través dels treballadors d'aquestes àrees protegides s'explique als visitants, els valors i beneficis que ens pot donar la natura.


Dins les Illes Balears podem trobar els següents espais naturals protegits:




www.balearsculturaltour.net
El CREAib, s'ha volgut sumar a aquesta celebració i ha preparat un recull de llibres sobre història, guies de passeig, quaderns per escolars o publicacions fotogràfiques, per donar a conèixer els nostres Parcs i espais naturals. Us anima'm a que feu una ullada i si voleu cap informació, posseu-vos en contacte a través de crea@dgcc.caib.es.

No hay comentarios: