Ratings and Recommendations by outbrain

20/6/12

Rio+20: cercant un futur sostenible per a la Terra

Avui comença de Rio de Janeiro (Brasil) la Conferència de les Nacions Unides per al Medi Ambient i el Desenvolupament, amb un gran objectiu: trobar un equilibri entre la protecció ambiental, l'equitat social i el model econòmic. La cimera es planteja com una oportunitat històrica per promoure un model econòmic per al segle XXI que ha de beneficiar tants la vida de les persones, com el respecte i la protecció del Medi Ambient.

A la Cimera de la Terra, assistiran uns 180 països, a banda de 777 organitzacions, que han redactat esborrany que serà la base de la declaració final que marcarà les principals línies de compromís i d'acció, El futur que volem n'és el títol. Unes 50.000 persones participaran en la conferència.

Què tractaran? com crear una economia verda que contribueixi a la sostenibilitat, i reduir els impactes ambientals. A més podria crear entre 15 i 60 milions de llocs de treball segons Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA)

S'ha usat informalment el terme Rio+20, per recordar que fa 20 anys, la ciutat de Rio de Janeiro ja va celebrar aquesta conferència.


Font ARA

No hay comentarios: