Ratings and Recommendations by outbrain

30/5/13

Crònica de la conferència "Història geològica de Mallorca"

Dissabte passat, dia 25, vàrem realizar al CREAib una conferència sobre la Història geològica de Mallorca. Aquesta activitat anava dirigida a un públic en general i era la primera de caràcter no infantil que es realitzava dins aquest nou projecte d´activitats dinamitzadores del centre...tot un repte.

En aquesta ocasió, per a la conferència, dotze persones varen poder gaudir de les explicacions de la mà del paleontòleg de primera Bernat Morey qui, primerament fent ús de les maquetes disponibles al Centre, va explicar la posició de Mallorca en el context geològic mundial i després, les diferents pujades i baixades de la mar i la forma que ha tingut l'illa.

Una vegada feta una mica de presentació i introducció, tots els assistents varen pujar a la sala de la segona planta per a dur a terme la conferència. Per a això, en Bernat va explicar els terrenys d´abans de l'aixecament, l'aixecament de l'illa i els materials post-orogènics. Els assistents varen gaudir amb les cent vint imatges i les corresponents explicacions del conferenciant, amb l'objectiu de donar a conèixer la geologia de l'illa, donar una visió paleontològica, desmuntar mites i aclarir dubtes .

Acabada la conferència, tothom es va desplaçar a la biblioteca del centre on varen poder consultar la bibliografia més destacable del centre sobre geologia i paleontologia.

Gràcies a en Bernat i als assistents per la seva participació, va ser tot un èxit!

No hay comentarios: