Ratings and Recommendations by outbrain

6/3/09

Recursos per a conèixer millor les ratapinyades del nostre entorn

Coneguem els ratpenats
El Museu de Granollers-Ciències Naturals la Tela, amb la col·laboració de Galanthus Associació, ha obert una web amb continguts sobre rates-pinyades, amb exemples enregistrats dels ultrasons de totes les espècies i la traducció i adaptació de la pàgina de Biosonar de la Universitat de Bristol. En aquesta web es pot trobar informació sobre els ratpenats de Catalunya adreçada a tots els públics. Hi ha tant continguts informatius sobre les espècies catalanes, com material pedagògic per a treballar des dels centres educatius.

Centrat en l'àmbit balear, podem trobar el blog: Murciélagos de las Islas Baleares, que recull notícies i curiositats relacionades amb aquests quiròpters a més d'una relació de ratpenats presents a les Illes Balears, una selecció de publicacions relacionades amb la temàtica i algunes gravacions dels ultrasons de les ratapinyades de les Balears.


Fonts: Blog personal de Jordi Carmona, professor de biologia , Museu de Granollers - Ciències Naturals La Tela, Murciélagos de las Islas Baleares

No hay comentarios: