Ratings and Recommendations by outbrain

5/5/09

Plantes per millorar l'aire de casa

Segons la EPA (Agència de Medi Ambient d'Estats Units) l'aire de l'interior de les cases pot estar fins a 10 vegades més contaminat que l'aire del carrer. Les causes d'aquesta alta toxicitat a les llars són la falta de ventilació, alguns materials de construcció, productes de neteja, ambientadors, insecticides, electrodomèstics,tabac, zones amb fongs,etc…

A causa de la quantitat de temps que passem en llocs tancats és important que la qualitat de l'aire sigui bona si volem evitar estar malalts.

Les plantes són excelents purificadors de l'aire, no només converteixen el CO2 en oxígen sinó que també absorbeixen en benzè, el formaldehid i el tricloroetilè.

La NASA que estudia des de 1973 els Compostos Orgànics Volàtils (COV) presents als edifics, ha realitzat una llista de les 15 millors plantes per a purificar l'aire.

L'investigador Kamal Meattle ens mostra en el següent vídeo com la combinació de tres plantes d'interior força comuns ens poden ajudar a millorar sensiblement l'aire de l'interior de ca nostra.

FONT: Blog Eco13

No hay comentarios: