Ratings and Recommendations by outbrain

6/5/09

Tutorials de reciclatge: selecció de recursos online

Des del CREAib hem detectat que moltes vegades si no reutilitzem les coses és per manca d'idees, i amb la finalitat d'engrescar-vos a reutilitzar us oferim una selecció de recursos web amb idees d'allò més variades per al reciclatge casolà...


Reciclaje libre: Blog que neix amb la intenció de l'autora de recopilar totes aquelles idees de la web que troba interessants relacionades amb el reciclatge casolà.





Basurillas: Blog que recull l'intercanvi d'idees per a la reutilització de moltes coses que sovint llençaríem a les escombraries.



Associació Reciclando: web de l'Associació d'àmbit estatal amb seu a Lleó que neix el 2005 amb l'objectiu de promoure el reciclatge creatiu. Aquesta pàgina dóna a conèixer les activitats de l'Associació, a més d'algunes propostes i activitats relacionades amb la temàtica del reciclatge.

Basurama: Web d'un col·lectiu dedicat a la investigació i la gestió cultural des de 2001 que ha centrat la seva àrea d'estudi i actuació en els processos productius, la generació de residus, el que impliquen aquests residus i les possibilitats creatives que susciten.


El mundo del reciclaje: Disseny reutilitzant materials de rebuig



Object bis: Blog basat en la filosofia de redisseny i compromís amb el medi ambient. Defensa que la decoració de la llar ha de transmetre part de nosaltres mateixos, i per tant ser exclusiva, creant dissenys personalitzats, a través de la reutilització i reciclatge dels objectes.


Resseny: Blog amb idees, invents i activitats entre el disseny i el medi ambient.

Makea tu vida: MAKEA és una alternativa a la cultura del “utilitzar i llençar. MAKEA és una marca que no ven res, representa una actitud de resistència. Dóna utilitat a allò que la societat de consum ha menyspreat. Es tracta de recuperar el lema "do it yourself" (fes-ho tu mateix) i allargar la vida útils dels productes.

Vertedero sonoro: Recull informació molt completa sobre com fer i afinar instruments musicals fets a partir de residus.



Replayground: A la secció DIY (Do it yourself), hi podeu trobar tutorials molt interessants sobre com reutilitzar objectes que utilitzem en el nostre dia a dia i llavor no en sabem què fer. En anglès.


Recyclart: Web amb l'objectiu de posar a l'abast de tothom bons productes fets a partir de reciclar i reutilitzar. No donen molts detalls sobre com fer les coses, segons mencionen als seus objectius simplement volen inspirar els seus usuaris per fer coses similar partint d'una imatge amb una breu descripció i un link a la web original. En anglès.








No hay comentarios: