Ratings and Recommendations by outbrain

30/9/09

Com ens mourem el 2050?


El Departament de Medi Ambient i Habitatge de Catalunya juntament amb la Fundació Ersília han elaborat aquest recurs educatiu per a alumnes de secundària: Com ens mourem al 2050?: Laboratori per crear escenaris cap un futur sense combustibles fòssils

La forma de moure’ns, el sistema de transport que utilitzem per anar a la feina, a estudiar, la freqüència en que viatgem lluny de casa, si ho fem sols, o en grup, diu molt sobre cóm ens relacionem els uns amb els altres, sobre la forma de viure de cadascú. Ens movem massa, i ens hauríem de moure menys? Ens movem massa poc? Ens haurem de deixar de mouren's? Ens hem de continuar movent, però d’una altra manera?

A través d'aquest recurs podreu visitar possibles pobles i ciutats futurs. Com ens mourem? Quina energia consumirem? Quan CO2 generarem des d'ara fins el 2050? Segons les vostres expectatives de l'evolució de la població, l'economia i la tecnologia podreu descobrir quin futur ens espera a través dels simuladors interactius basats en models de previsió elaborats per la Comissió Europea.

No hay comentarios: