Ratings and Recommendations by outbrain

30/9/09

Segona edició del Premi CONAMA a la Sostenibilitat de Petits i Mitjans Municipis

Fins el proper 15 de novembre, totes les entitats locals d'Espanya (ajuntaments, entitats supramunicipals i associacions) amb una població de menys de 30.000 habitants poden presentar la seva candidatura a la segona edició del Premi CONAMA a la Sostenibilitat de Petits i Mitjans Municipis.

Aquest premi organitzat per la Fundació CONAMA i patrocinat per la Fundació Banesto, pel Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí i per Fertiberia pretén reconèixer l'esforç que les entitats realitzen per a aconseguir un desenvolupament sostenible. Reconeix projectes posats en marxa a favor de la sostenibilitat en dues categories, menys de 5.000 habitants i entre 5.000 i 30.000 habitants ambdós inclosos.

El Premi pretén valorar també la participació ciutadana i fer que la societat conegui i doni suport a iniciatives que es realitzen dins i fora el seu territori. Per aquest motiu s'ha previst una votació pública en línia que tindrà el pes d'un membre més en la decisió final del jurat; a més a més, hi haurà una menció especial en cadascuna de les categories per als projectes més votats.

Categories temàtiques del premi:

  • Aigua i qualitat ambiental.
  • Conservació i gestió forestal.
  • Economia i treball.
  • Energia i canvi climàtic.
  • Infraestructures i mobilitat.
  • Societat, igualtat i participació

Els premis, de caràcter honorífic, es lliuraran durant la 3a Trobada Local de Pobles i Ciutats per la Sostenibilitat que tindrà lloc a Sevilla del 30 de novembre al 2 de desembre d'enguany.

Més informació: www.premioconama.org

Font d'informació: Revista SOStenible

No hay comentarios: