Ratings and Recommendations by outbrain

3/11/09

Dissabte 21 de novembre 2009: III Jornades micològiques a la Finca Galatzó

Dissabte 21: III Jornades Micològiques a la finca pública Galatzó

Jornada a càrrec de dos micòlegs especialitzats. Durant la jornada es donaran a conèixer les principals espècies de bolets comestibles i no comestibles que es troben als boscos del Galatzó. Gràcies a les explicacions que realitzaran in situ els experts aprendrem a:
  • reconèixer i diferenciar les espècies que trobem
  • conèixer l'important paper dels fongs en els ecosistemes forestals
  • recol·lectar bolets de la forma més adequada possible sense danyar el bosc
A més, al final de la recerca de bolets es realitzarà una petita exposició de les espècies de bolets trobades pels assistents per tal de veure-les amb més calma i detall.

Destinataris: públic en general. Màxim de 60 participants per rigorós ordre d'inscripció.

Lloc de trobada:
A les 8.45 entrada a la finca Galatzó ( s'accedeix a l'entrada de la possessió per la carretera de Capdellà a Galilea, passat Capdellà en direcció a Galilea a uns 2,2 km a la dreta hi ha un creuer a l'esquerra immediatament abans del creuer d'un torrent (zona arbrada) està senyalitzat, seguint una pista de terra s'arriba a l'entrada de la finca, arc de pedra. En aquest lloc el personal de la finca ens indicarà on estacionar.

Horari:
de 09:00 a 14:00


Per a inscripcions: És obligatòria la inscripció mitjançant abans de les 14:00 h. del 20 de novembre, especificant nom, localitat de residència i número de telèfon, a través de:
correu electrònic a oficinagalatzo@calvia.com, per telèfon al 971 23 33 28 o a l'oficina municipal de la finca Galatzó al C/ Mayor núm. 2 1er pis de Capdellà.
Horari d'atenció al públic de 09:00 a 14:00 h. de dilluns a divendres

Dificultat: Baixa. La Jornada dura unes 4:30 hores.


No hay comentarios: