Ratings and Recommendations by outbrain

25/3/10

L'hora del Planeta 2010 a les Balears


Hem recopilat informació sobre algunes de les activitats que es realitzen a les Illes Balears amb motiu de la celebració de l'Hora del Planeta 2010 aquest proper dissabte dia 27 de març de 2010:

EIVISSA
L'Ajuntament d'Eivissa, un any més, s'ha sumat a aquesta iniciativa i s'apagaran els llums durant 5 minuts a les principals places i parcs del municipi: el passeig Joan Carles I, el passeig de Vara de Rei i la Plaça del Parc. L'apagada es farà a les 20:30 de la tarda.
També s'apagaran els llums que il·luminen les murades d'Eivissa durant una hora. Des de les 20:30 fins les 21:30.

Tambés s'ha sumat a la iniciativa: IES Algarb (Sant Jordi de ses Salines. Eivissa)


MENORCA
Ciutadella: S'apagaran els llums de les cases consistorials.

Maó: L’Ajuntament de Maó apagarà de 20’30 a 21’30 h la il·luminació ornamental de la Casa Consistorial, la Plaça Constitució, el Pont de Sant Roc i de l’acantilat del Port de Maó.

MALLORCA

Palma: L'Ajuntament de Palma apagarà els monuments emblemàtics i l'enllumenat públic del passeig del Born, la plaça de la Reina i la plaça del Rei Joan Carles I. A més, l'Ajuntament us convida a participar a l'acte de desconnexió de l'enllumenat públic del passeig del Born a les 20.15 h del dissabte 27 de març al dit passeig i us anima a apagar els llums dels mostradors dels comerços, a desconnectar el aparells electrònics a casa i a enllumenar les terrasses dels bars i restaurants amb espelmes des de les 20.30 fins a les 21.30h en senyal de solidaritat amb el planeta.

CONEIXEU ALGUNA ALTRA ALTERNATIVA PER L'HORA DEL PLANETA A LES BALEARS? ANOTEU-LA ALS COMENTARIS I, DES DEL CREAIB, EN FAREM LA MÀXIMA DIFUSIÓ POSSIBLE!

Moltes gràcies!


No hay comentarios: